Overleg:Hoofdpagina

Van WindParken

Ga naar: navigatie, zoek

Hier kunt je commentaar kwijt over de hoofdpagina

Op een wiki zijn de pagina's bedoeld voor objectieve informatie en de overleg pagina's voor commentaar, opinie en andere reacties.

Anonieme gebruikers kunnen nu ook de overleg pagina's wijzigen.


Nog even geen bijdrage maar wel: geweldig initiatief!

edit:‘dan ben je geen ardnes dan de andere’–> woordje ‘geen’ moet hier dus weg :P

Oude voorpagina

Ter vergelijking

Welkom op het windparken wiki! WindParken, daarmee kunt U het broeikas effect echt afremmen

Op deze pagina's kunt u uw favoriete windmolen plek aanwijzen. Waar u dus uw eigen windstroom gaat opwekken. Als u tenminste participant wordt in dat windpark bij u in de buurt. U helpt dan persoonlijk mee het broeikas effect af te remmen. En voor de komende 30 jaar kunt u rekenen op een lagere prijs voor uw elektriciteit. Ook op Texel.

Waar gaat dit over? De filosofie van deze website is dat iedereen moet meedoen. De transitie naar een duurzame elektriciteitsvoorziening is van ons allemaal. Het is geen politiek probleem, maar een technisch probleem met dus een technische oplossing voor de aanpak van het klimaatprobleem. Dat dit nog niet opgepakt wordt, is een moreel probleem en Uw persoonlijke kans wat te doen aan het klimaatprobleem. Ook kunt u meewerken aan de Windenergie Wet, onderdeel van de aanpak voor Guldenlijn Windparken. Het Windparken Wiki is een Transitiepad naar een Duurzame Elektriciteitsvoorziening. Zie verder Transitiepad Wind op land.

See English summary

hier in engeland is de psrnaip(pastinaak) nooit vergeten wat de engelsen meestal doen staat niet op je wikipedia-link, namelijk niet koken of stoven etc, maar heel eenvoudig in stukken met wat olie in de oven bakken. evt met aardappelen op dezelfde wijze. lekker hoor!

PEqVmJHSQiceyP

Hoi!Eerst wil ik je even complimenteren met deze prtachige website. Zowel qua vormgeving, als inhoud.Je timmert hard aan de weg zie ik steeds. Ga zo door! Het geeft mij veel inspiratie en zin om ook verder te bouwen.Maar even wat anders. In je recente mail met als onderwerp plug in voor thumbnails' verwijs je naar deze site om het verder te bekijken. Maar als ik aankom zie ik niks. Misschien ga je er iets te veel vanuit dat de mensen het wel zullen begrijpen. Iets meer uitleg en duidelijke links zou me welkom zijn.vr. gr

Aspecten/acties
Persoonlijke instellingen