WindParken:Gebruikersportaal

Van WindParken

Ga naar: navigatie, zoek

Inhoud

Het doel is 6000 windmolens op ons grondgebied te plaatsen.

Dat begint door die 6000 lokaties letterlijk op de kaart te zetten
Dat moeten UW locaties worden.

Kies er eentje uit, of begin een nieuwe locatie en schrijf er bij waar U in zou willen investeren.
Voor een bepaald bedrag, bijv 3000, 6000 of 9000 EUR.
Zet ook uw naam erbij.

Als een locatie is volgeboekt en de andere molens van die lijn ook, dan kan de officiele procedure beginnen, inclusief de vraag of het een rendabel project wordt. Dat hangt mede af van de vraag welke subsidie vormen op dat moment mogelijk zijn, en wat op dat moment de fossiele stroomprijs is.

Meedoen

Meedoen kan in verschillende gradaties.
Lezen en je een mening vormen is stap 1. Je kunt altijd opmerkingen schrijven op de "overleg" pagina bij een windpark. En om helemaal mee te doen heb je een account nodig, daarmee log je in, en dan kun je alle kaarten verbeteren.

Vraag dat account aan met een email naar henk . daalder at guldenlijn punt nl Alleen een account onder een eigen, echte naam is toegestaan. U ontvangt dan een email met de inloggegevens. Uw eigen email komt nergens in beeld en wordt alleen gebruikt om het wachtwoord te mailen.

Als je een locatie wilt aanpassen, zorg er dan voor dat het wel een vloeiende lijn blijft. En blijf bij voorkeur op enkele honderden meters van woningen, tenzij het uw eigen huis is en je geen bezwaar hebt tegen het wonen bij een windmolen. Geloof me, het woont uitstekend. In een dergelijk geval wel je naam er bij zetten en je verklaring van geen bezwaar. En natuurlijk evt voorwaarden die je stelt aan deze toestemming.

De overleg pagina is vooral voor commentaar bedoeld, maar het is gewoon een wiki pagina, dus ook daar kun je alternatieve ontwerpen presenteren. En anderen zullen dat verder verbeteren.
Zie Instructie voor het maken en wijzigen van een windpark kaart
En de ontwerpregels voor een mooi en acceptabel windpark ontwerp

Dit is een Wiki website

Dat betekent dat iedereen alle (de meeste) paginas kan wijzigen. Dus anderen kunnen en zullenuw tekst en voorstellen wijzigen. De intentie moet zijn om de tekst en kaarten op de pagina beter te maken. Bedenk dat anderen uw tekst kunnen aanpassen.

Veranderingen zijn wel altijd terug te draaien, maar u zult ervaren dat anderen ook in staat blijken uw tekst te verbeteren.

Zie dat ook zo als u zelf andermans tekst aanpast.
Geef uitleg en motivatie op de overleg pagina


Deze mechanismen zorgen er voor dat een wiki zorgt voor een soort convergentie in de tekst. Na enige tijd en aandacht van verschillende mensen, blijkt een tekst beter te worden.

Natuurlijk zijn er ook wiki vandalen. Deze mensen worden geweerd en verwijderd als gebruiker. Dit wiki gaat uit van de doelstelling dat er 6000 windmolens op het land komen, en zoekt daar een acceptabele en mooie plaats voor. Zie ook filosofie van deze website

Vraag dus alleen een account aan als u de filosofie kunt steunen.
Ruzie maken kunt u op [| mijn blog]

Een al ontworpen lokatie vinden

Dat gaat het handigst via de kaart.
Elke provincie of regio heeft of krijgt een eigen kaart.
Ook kunt u de lijst van alle paginas doorlezen
Of zelf een andere manier voorstellen, op de overleg pagina
Of uw idee meteen uitproberen.

Op dit moment zijn alle ontwerp lokaties ook via de Hoofdpagina te vinden

Persoonlijke instellingen